Locatie:
Dordrecht

Alfabetiseringscursus

Voor iedereen die het alfabet nog moeilijk vindt

Voor inburgeraars die het alfabet nog lastig vinden, bieden wij een voortraject alfabetisering aan voordat ze instromen in het reguliere inburgeringstraject. Dit voortraject neemt 9 uur per week in beslag, verdeeld over drie lessen per week en 1 uur persoonlijke begeleiding. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen en zijn heel individueel gericht. De cursus duurt in de regel een lesjaar, maar als je het sneller doet, kan dat altijd.

Hoe ziet jouw week er straks uit bij de Taalclub?

  • Per week twee lessen van 2,5 uur en een les van 3 uur
  • Wekelijks 1 uur persoonlijke begeleiding
  • Klassen van max. 15 personen
  • Cursusduur: 1 jaar

Direct inschrijven

“Bij de Taalclub werken mensen die de tijd voor je nemen”

Mohammed: “Ik zit nu 7 maanden bij de Taalclub, ik ben gestart bij de cursus alfabetisering en ga nu door met de cursus inburgering. Bij de Taalclub werken vriendelijke mensen die echt de tijd nemen om ons iets te leren. Ik heb veel geleerd de afgelopen 7 maanden en ook veel gezien van Dordrecht. Zo hebben we verschillende musea bezocht en leerde ik meer over de Nederlandse geschiedenis. Ik woon nu twee jaar in Nederland en ik wil zo snel mogelijk aan het werk, maar ook leren. Sinds ik in Nederland woon, heb ik ontdekt dat treinen mij interesseren. Het lijkt mij daarom heel leuk om als treinconducteur aan de slag te gaan.”

Aanmelden?

Bel of mail ons:
(078) 89 00 283
info@taalclub.nl

Duur cursus en kosten

De cursus alfabetisering kost € 1.250,- per kwartaal. Dit betekent dat je per lesuur € 12,18 betaalt. Dit bedrag is gebaseerd op 9 lesuren per week en 46 lesweken per jaar.

Onze partners